Лайм

Прикрасити ялинку по-голлівудськи: який новорічний декор вибирають знаменитості

Як селебріті прикрасили ялинки до Нового року 2020

В цьому році практично не залишилося зірок, які наважилися б поставити у себе вдома ялинку. Чому так вийшло? Все просто - від справжніх ялинок селебріті відмовляються, щоб захистити природу. Ну а штучні не беруть, так як вони робляться з пластика і забруднюють навколишнє середовище. Ми подивилися, хто ж зі знаменитостей все-таки залишився вірний традиціям. І як саме вони прикрасили свої святкові дерева.

Розкішною ялинкою похвалилася на своїй сторінці в Instagram співачка Крістіна Агілера. Вона опублікувала зворушливі кадри з дочкою, демонструючи також багатий і яскравий святковий декор.

Актор Алек Болдуін теж вирішив нарядити ялинку разом зі своєю сім'єю. Правда, їх деревце виявилося вельми скромним, а в якості прикрас зіркове сімейство вибрало звичайні гірлянди.

Брюс Вілліс показав, які прикраси він і його близькі вибрали для святкування Різдва. "Міцний Горішок" віддав перевагу акуратній і не дуже помітній класиці.

Епатажна Леді Гага показала тільки шматочок своєї різдвяної ялинки. Замість неї артистка винесла на передній план знімка келих віскі.

Світлана Лобода поділилася в соцмережі знімками своєї дочки Єви, яка позує біля яскраво прикрашеної ялинки. Декорації Лободи в цьому році виявилися вельми великими, блискучими і важкими.

Кайлі Дженнер також вирішила не скромничати і прикрасила ялинку великою кількістю вогників, іграшок і величезних куль. І, звичайно ж, світська левиця не могла не зробити ефектне фото на фоні свого декору.

Майлі Сайрус опублікувала забавне фото, на якому насилу можна розгледіти новорічну ялинку. Але зате, дивлячись на знімок, можна відчути не зовсім однозначний настрій зірки.

Мерайя Кері знаменита своєю любов'ю до розкоші. Але в святковому декорі вона все-таки вирішила віддати перевагу звичайним класичним іграшкам.

Ріанна не стала хвалитися ялинкою, але маленький її шматочок все-таки потрапив на свіже відео артистки. Можна помітити, що різдвяне дерево виглядає досить великим. Також на ньому є чимала кількість найрізноманітніших іграшок та гірлянд.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях