Лайм

Джамала повторила свій дитячий образ, і вийшло дуже кумедно

Дитячий знімок був зроблений в 1987 році

Українська співачка Джамала взяла участь в проекті "Перезняти Новий рік", в рамках якого повторила свій дитячий образ.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала два фото. На одному знімку майбутня співачка зображена на тлі новорічної ялинки. На ній коротеньке платтячко, босоніжки, а на голові маленької Джа красується величезний бант.

"Наряди на новорічні свята мені завжди підбирала мама. Але, як бачите, любов до яскравих нарядів і аксесуарів у мене була завжди", - написала артистка.

На другому фото співачка спробувала повторити свій дитячий образ. Вона одягла міді сукню блакитного кольору, чорне взуття і великий рожевий бант.

"Класна задумка", "Дуже мило", "Навіть різниця вікова не перешкода", "Як круто, відмінна неординарна ідея", "А ви майже не змінилися", "Це дуже круто", "Оригінальна ідея! Головне бантик дуже схожий. Хороший гумор", - пишуть шанувальники в коментарях.

  • Раніше соліст гурту DZIDZIO Михайло Хома вирішив приємно здивувати своїх шанувальників, опублікувавши дитячий знімок. На фото майбутній артист позує на тлі ялинки в своєму першому костюмі.
  • Також своє дитяче фото показала вокалістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька. На знімку майбутня співачка сидить на кріслі-гойдалці і щасливо сміється.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях