Лайм

51-річна Надія Матвєєва похвалилася стрункою фігурою в бікіні

Телеведуча насолоджується відпочинком на тропічному острові

Телеведуча Надія Матвєєва, яка полюбилася багатьом після програми "Все буде добре" на каналі СТБ, на власному прикладі довела, що навіть в 51 рік можна виглядати відмінно.

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість розмістила фото, на якому позує в бікіні, демонструючи свою струнку фігуру. Надія сидить на білосніжному піску в оточенні дерев. Судячи з публікацій ведучої, Матвєєва вирушила на китайський острів Хайнань.

Телеведуча розповіла, що китайці, на відміну від українців, не люблять загоряти.

"Історично, біла шкіра - ознака того, що ти не стоїш цілими днями на рисовому полі або у чайного куща, а ховаєшся від палючого сонця під шовковою парасолькою. Китайці, в одязі, який повністю закриває тіло, прогулюються уздовж моря. Або фотографуються на березі в чому придумають". - поділилася Надія.

"Ми ж вірні традиціям - пляж значить загар! Я вже переконалася, що в затінку загар добре "пристає". А стирчати під відкритим сонцем з першого дня відпочинку - шкодити своїй шкірі і страждати від опіків. Хоча, туристів, сплячих на пляжі в спеку, я бачила", - додала Матвєєва.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва брала участь в шоу "Танці з зірками-2019". Телеведуча і її партнер Валерій Шохін покинули танцювальний проект в 4 випуску.

  • Раніше британська акторка Кейт Бекінсейл, відома за фільмами "Перл Харбор", "Інший світ" і "Ван Хелсінг" знялася в стильній спортивній фотосесії. На знімках Кейт виглядає ніби юна дівчинка, але ж в липні їй виповнилося 46 років.
  • Американська співачка і акторка Дженніфер Лопес в черговий раз довела, що вік - це всього лише цифра. Знаменитість показала, що і в 50 років можна виглядати привабливо і сексуально.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях