Лайм

Голлівудський актор заразився небезпечною для життя інфекцією на зйомках в екзотичній країні

Зак Ефрон знімався в реаліті-шоу в Папуа - Новій Гвінеї

Актор Зак Ефрон, відомий за фільмами "Рятувальники Малібу", "Найвеличніший шоумен" і "Красивий, поганий, злий", потрапив до лікарні після зараження бактеріальною інфекцією на зйомках нового реаліті-шоу "Убити Зака Ефрона" в Папуа - Новій Гвінеї, пише Page Six.

У Twitter актор розповів фанатам про свій стан.

"Я захворів в Папуа - Новій Гвінеї, але швидко повернувся в норму і закінчив свою дивовижну 3-тижневу пригоду. Я вдома на канікулах з моїми друзями і родиною, - написав Ефрон. - Спасибі за всю любов і турботу, до зустрічі в 2020 році! "

Ефрон не уточнив, чим саме заразився на острові, але за інформацією Vulture, це міг бути черевний тиф - смертельна бактеріальна інфекція, яка передається із зараженою водою та їжею.

До повернення в США Ефрона лікували у військовому госпіталі Святого Андрія в Австралії. У своєму реаліті шоу 32-річний актор протягом 21 дня повинен був виживати в джунглях, не маючи нічого, крім основного спорядження і партнера-гіда.

"Я хочу досягти успіху в екстремальних умовах і шукаю можливості, які кидають мені виклик на всіх рівнях. Я з радістю досліджую будь-яку незвідану територію, щоб дізнатися, яка несподіване пригода мене чекає", - говорив він про свою затію.

  • 61-річна Мадонна розповіла про проблеми зі здоров'ям після скасування концерту. Співачка поскаржилася на невимовний біль після травми.
  • Наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Раніше Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях