Лайм

Починається нова епоха: артисти Mozgi Entertainment об'єдналися для спільного новорічного кліпу

Музиканти подарували українцям новорічний настрій

Артисти продюсерського центру Mozgi Entertainment записали новорічну пісню "20s" і зняли яскравий святковий кліп. У ролику з'являються учасники гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив, співачка Мішель Андраде, а також популярний бойз-бенд Mozgi.

Новорічне відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі продюсерського центру Потапа і Ірини Горової. "Нехай ваші 20-е будуть най-най-най! Merry Christmas and Happy New Year from MOZGI, Время и Стекло, Michelle Andrade", - сказано в описі до ролика.

Автором україномовного треку традиційно виступили Олексій Потапенко (Потап) та Олексій Завгородній (Позитив).

Користувачі мережі з захопленням прийняли пісню-привітання. "Дуже крута пісня і кліп шикарний. Відразу з'явився новорічний настрій", "Дуже класно і атмосферно", "Дуже круто! Мені сподобалося!!! Початок 2020 ідеальний", - пишуть коментатори.

  • Українська співачка Джамала показала фото, зроблені напередодні Різдва. Артистка влаштувала святкову фотосесію на тлі ялинки, для якої позувала разом з чоловіком і однорічним сином.
  • Читайте також на theLime, де українські знаменитості проводять зимові канікули. Настя і Потап втекли в Мексику, а MONATIK з сім'єю зустрів новий 2020 рік у Альпах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях