Лайм

Дівчина Ілона Маска оголосила про вагітність, але їй повірили не всі: фото

Схоже, 31-річна співачка Граймс і 48-річний Маск чекають першу дитину

Американська співачка Граймс, з якою Ілон Маск зустрічається з 2018 року, опублікувала в Instagram незвичайний пост. Дівчина сфотографувалася оголеною по пояс, і на фото чітко видно кругленький живіт з намальованим ембріоном.

Пост не містив підпису, і сенс його неясний. Граймс часто розігрує і тролить фанатів в соцмережах, і з огляду на, що в лютому 2020 року вона має випустить новий альбом "Miss Anthropocene", знімок може бути відсиланням до її майбутнього релізу.

@grimes в Instagram

Оригінальний пост Граймс залишався в Instagram протягом декількох годин, але потім був видалений через порушення правил цензури: на ньому було видно соски 31-річної співачки. Дівчина поспішила замінити фотографію на цензурувати версію, написавши: "Цензура для Інста, хаха - майже зійшло з рук".

Багато користувачів соцмережі повірили, що Граймс дійсно вагітна від Ілона Маска.

"Вітаю! Приготуйся до найбільш дикої подорожі в своєму житті! - пишуть вони. - Нехай твоя вагітність пройде гладко, і ти народиш щасливу і здорову дитину!"

В одному з коментарів користувач припустив, що Граймс завагітніла від Маска, щоб забезпечити собі майбутнє: "О боже, королева захищає монети Ілона".

У своїй відповіді Граймс написала, що їй не потрібні гроші від чоловіка, і що вона "сама себе фінансує".

Вперше про стосунки 48-річного Ілона Маска і Граймс заговорили в 2018 році, коли вони разом з'явилися на червоній доріжці на щорічному балу костюма Met Gala. У Маска вже є п'ять синів від попереднього шлюбу.

  • Ілон Маск пустився в танок на заході Tesla. Його танець нагадає вам про недавні новорічні корпоративи.
  • Читайте також на theLime, як Ілон Маск з’явився на вулицях Лос-Анджелеса в своєму новому пікапі Cybertruck. Спершу машину помітили в Малібу, а ще пізніше - неподалік місцевого аеропорту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ілон Маск

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях