Лайм

Онукам Елвіса Преслі заборонили святкувати 85-й день народження покійного співака

Через ворожнечу Лізи Марі Преслі з колишнім чоловіком діти не змогли поїхати на свято

Дітям Лізи Марі Преслі, єдиної дочки "короля рок-н-ролу", заборонили поїхати в Мемфіс на святкування 85-річного ювілею знаменитого діда. Видання The Blast повідомляє, що таке рішення прийняв Майкл Локвуд, колишній чоловік 51-річної співачки.

Ліза Марі Преслі вийшла заміж за Локвуда в 2006 році, але 10 років по тому пара подала на розлучення. З тих пір колишнє подружжя бореться за опіку на 11-літніми дочками Харпер і Фінлі. Суд з приводу опіки повинен відбутися в липні 2020 року, але поки дівчата не можуть виїжджати за межі Каліфорнії без згоди обох батьків.

Майкл Локвуд виступив проти того, щоб діти їхали на святкування дня народження Елвіса Преслі 8 січня. Адвокати Лізи Марі спробували оскаржити його рішення, але суддя в підсумку відхилив прохання, заявивши, що причина для виїзду дівчаток не є надзвичайною.

Святкування дня народження Елвіса проводиться протягом чотирьох днів в знаменитому маєтку легендарного музиканта. Воно включає приватні тури по будинку з колишньою дружиною Елвіса Прісциллою Преслі та концерт за участю симфонічного оркестру.

Ліза Марі Преслі була одружена 4 рази. Першим її чоловіком став Денні Кіо, в шлюбі з яким у неї народилася дочка Райлі і син Бенджамін. У 1994 році дочка Елвіса вийшла заміж за Майкла Джексона, і їхній союз протримався 1,5 роки. Третім чоловіком Лізи Марі став Ніколас Кейдж, але актор подав на розлучення через 3,5 місяці після весілля.

  • Дівчина Ілона Маска оголосила про вагітність, але їй повірили не всі. Справа в тому, що співачка Граймс занадто любить зашифровані послання і тролінг в соцмережах.
  • У мережі обговорюють різке схуднення Адель. Співачка скинула більше 20 кг, і фанати гадають, як їй це вдалося.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях