Лайм

Співачка Альона Вінницька розповіла про низку смертей, через яку так і не зважилася стати мамою

Співачка прожила в шлюбі 26 років і все ще сподівається на поповнення в родині

У шлюбі з продюсером Сергієм Великим співачка і колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Альона Вінницька прожила більше 20 років, однак за цей час подружжя так і не зважилося стати батьками.

Як зазначила артистка в студії програми "Зірковий шлях", питання про материнство їй задають частіше за інші. При цьому вона ніколи не відповідала на нього чесно, адже причиною її неготовність завести дитину була низка смертей близьких для неї та її чоловіка людей.

"Я ніколи не розповідаю подробиць, чому так не сталося", - відповіла Вінницька, хоча і зізналася, що вважає таке питання журналістів цілком нормальним. Адже ні для кого не секрет, що з чоловіком вона прожила 26 років. Але відповідь на це питання знають тільки найближчі їй люди - в певний момент один з одним почали вмирати родичі або ж близькі її чоловіка. Тоді ж захворіла і мати виконавиці.

"Ми побували в пеклі. Я стала частіше забирати її додому. Тому буває так, що чоловік може залишитися ночувати в Києві", - пояснила Вінницька.

Проте, як стало відомо раніше, зараз в житті Альони Вінницької та її чоловіка Сергія Великого почався новий етап. Після двох років життя окремо співачка і продюсер знову налагоджують відносини. І, незважаючи на всі труднощі, виконавиця все ж сподівається на поповнення родини в подальшому. Більш того, вона до цього готова.

Фото: Альона Вінницька та Сергій Великий

"Я все ж таки думаю, що і в цьому сенсі вищі сили, Всесвіт все ж зроблять ще одне диво і це станеться", - додала вона.

  • Раніше український комік і волонтер Сергій Притула опублікував у мережі миле відео зі своєю дворічною дочкою Соломією. Тепер ведучого знають ще як і зразкового батька.
  • Дивіться також на theLime фото Джамали, зроблені напередодні Різдва. Артистка влаштувала святкову фотосесію на тлі ялинки, для якої позувала разом з чоловіком і однорічним сином.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також