RU  UA

Зірки

Інстаграм за розкладом: співачка MARUV поділилася фото після пограбування в Києві

З машини MARUV вкрали сумку з документами та особистими речами

11 січня в центрі Києва автомобіль MARUV (Анни Корсун) зламали, вкравши з нього сумку з документами, грошима та цінними речами. Про це співачка розповіла в Instagram, попросивши надати їй будь-яку інформацію про людину, що біжить з "чорною сумкою під крокодила".

MARUV написала, що в її сумці знаходилися "всі документи і подарунки батькам і родичам". Повідомляється, що співробітники поліції опитали співачку, а потім вилучили записи з камер відеоспостереження, розташованих поруч з місцем злочину.

Прикрий інцидент не став для MARUV приводом приховати від фанатів нову фотосесію. У своєму Instagram вона написала: "Пограбування пограбуванням, а контент для Інсти за розкладом". На фото Анна позує в фірмовому латексному комбінезоні і сукні з тигровим принтом.

У коментарях фанати MARUV висловили свій жаль і підтримку.

"Ми всі дуже шкодуємо, що таке сталося. Віддати б злодія на поталу лютим вовкодавам", - пишуть вони. - "Дуже класна і гламурна. А щодо сумки, не переживай. Чудо до нас повернеться обличчям. Все буде добре", "Сподіваюся у того, хто сумку вкрав руки відсохнуть".

  • MARUV вдягла реперку Alyona Аlyona в латекс для спільного фото. Співачки блиснули фігурами в чорних комбінезонах.
  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.