Лайм

Легкістю це не назвеш: 38-річна Наталка Карпа розповіла про післяпологовий період

Співачка народила первістка в кінці грудня

Українська співачка Наталка Карпа, яка народила первістка в 38 років, пізнає всі принади материнства. Звичайно, вона безмежно щаслива, проте не приховує, що був важкий період, коли їй нічого не хотілося.

Молода мама написала в Instagram пост, в якому розповіла, як відновлюється після пологів. Публікацію співачка супроводила чорно-білим знімком з пологового будинку.

"Дійсно, все відбувається - за твоєю особистою історією! Не все так, як розповідали в школі батьківства, не зовсім так, як ти собі візуалізуєшь в голові, але по тому плану божому, який ти повинна була пройти! Було легко і просто? Напевно, скоріше, - ні, ніж так! Легкістю це не назвеш точно", - зізнається Наталка.

Співачка розповіла, що після народження малятка встигла відчути різні емоції: від болю і крику - до сліз радості і комку в горлі. А в перші три дні після пологів Наталка нічого не хотіла, крім того, щоб знову побачити свою донечку.

У своєму пості Карпа також розповіла, як відбувається скорочення м'язів живота, про харчування в період годування грудьми, а також про те, хто допомагає їй в перші тижні після пологів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

Нагадаємо, Наталка Карпа вперше стала мамою 26 грудня 2019 року. Співачка подарувала своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову дочку, яку батьки назвали Златою.

  • Учасниця десятого сезону вокального шоу "Х-фактор" на телеканалі СТБ Юлія Бордунова стала мамою. 22-річна дівчина народила дочку, яку назвала Софією.
  • Американська акторка, зірка фільмів "Маска" і "Ангели Чарлі" Кемерон Діас повідомила шанувальникам радісну новину - вона вперше стала мамою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях