Лайм

Молода наречена Віктора Павлика показала весільну сукню - пара навіть визначилася з датою

Концертний директор артиста відповіла на розпитування допитливих користувачів соцмережі

Наречена народного артиста України Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова поділилася з підписниками фотографією із салону, в якому обирає весільну сукню.

Таким чином в особистих Instagram-сторіз дівчина відповіла на питання допитливих фоловерів, чи визначилася пара з датою весілля. Адже раніше Репяхова неодноразово зізнавалася, що такі плани з майбутнім чоловіком обговорюються.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Подробиці Катерина вирішила не розкривати, лише коротко відповіла, що з датою важливої події в її житті вони визначилися "давно". До свого посту вона додала знімок, на якому позує в білій весільній сукні.

Чи справді Репяхова зупинилася на цьому варіанті вбрання не відомо, однак це поки перше і єдиний подібне фото. У своєму пості дівчина також подякувала фоловерам за питання.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Сам же Віктор Павлик раніше зізнавався, що вже давно знайомий зі своєю майбутньою тещею, яка старша за нього лише на 4 роки. Якої думки мати 25-річної Репяхової про обранця її дочки та їх різницю у віці, артисту не цікаво: "Головне, що ми з Катею любимо один одного. Мені колись нагадали п'ять шлюбів, але дуже хочеться вже зупинитися на четвертому", - говорив він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях