Лайм

Віра Брежнєва показала романтичні фото з Костянтином Меладзе з відпочинку в Італії

На відпочинок подружжя взяли молодшу дочку співачки

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва відноситься до тих зірок, які вважають, що щастя любить тишу. Тому в соцмережах співачки рідко можна побачити знімки з чоловіком і дітьми. Але днями виконавиця вирішила зробити виняток і опублікувати сімейні фото.

Знаменитість розмістила в Instagram серію знімків, зроблених під час відпочинку в Італії, а також поділилася враженнями від відпустки. На курорті Брежнєва відпочивала з чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе і молодшою дочкою Сарою, якій нещодавно виповнилося 10 років.

"Дивовижна країна Італія! За один тиждень я встигла: без верхнього одягу погуляти по берегу моря під ласкавим сонцем в одній її частині, потім в іншій частині два дні провела на фабриках, розробляючи нові продукти і створюючи нові колекції косметики, а закінчила тиждень в горах, де, піднявшись пішки на вершину ми насолоджувалися видами і погодою", - написала Віра.

Нагадаємо, що Італія - особлива країна для Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Саме тут, в 2015 році, пара таємно розписалася.

  • Віра Брежнєва емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка. Останнім часом в мережі обговорюють можливий роман Меладзе з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег.
  • Також співачка показала любовну записку від чоловіка. Зізнання супроводжується таємничою буквою "К", яка, поза всяким сумнівом, означає ім'я чоловіка Віри - Костянтин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях