RU  UA

Зірки

51-річна Селін Діон сіла на шпагат - такій розтяжці можна тільки позаздрити

Співачка вразила своєю гнучкістю

Селін Діон може похвалитися не тільки чаруючим голосом, а й чудовою фізичною формою. Так, днями 51-річна співачка показала, як спритно може сісти на шпагат.

Відповідне відео знаменитість виклала на своїй сторінці в Instagram. У кадрі Селін зображена в укорочених брюках і білому гольфі.

Шанувальники співачки захопилися її гнучкістю. Багато хто написав, що не зможуть повторити подібне, навіть незважаючи на те, що вони молодші. "У два рази молодше, але не вмію так", "Легендарна розтяжка", "Мені б так", "Королева гнучкості", - захоплюються коментатори.

Селін Діон не приховує, що підтримувати хорошу форму їй допомагають заняття спортом і правильне харчування. "Я ніколи не сиділа на дієтах, але завжди дотримувалася здорового харчування. Я не пам'ятаю, які на смак солодощі, гамбургери або газована вода", - розповідала раніше співачка.

  • Селін Діон розповіла про свій стані після смерті чоловіка. Через 3 роки після смерті Рене Анжеліла співачка сказала "так" танцям, дружбі та коханню.
  • Також співачка з'явилася в новому кліпі без макіяжу. 51-річна Селін не соромиться того, що з віком змінюється її зовнішність і визнає, що у неї є недоліки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях