RU  UA

Зірки

Ірину Білик в новому кліпі порівняли з Мадонною: відео

Співачка презентувала провокаційне відео

Українська співачка Ірина Білик порадувала шанувальників музичної новинкою. Артистка презентувала кліп на свою нову пісню "Червона помада", яка розповідає про жінку, яка кидає чоловіка, що її розчарував.

Білик постає в кліпі в провокаційних нарядах - з глибоким декольте, в латексному плащі, шкіряних рукавичках, капелюсі і перуці, і, звичайно ж, з червоною помадою. Цей образ фани визнали схожим на стиль Мадонни.

"Аж надто на Мадонну схожий образ і рухи в цьому кліпі", "Мадонна", "Як Мадонна..ідей не знайшлося", "Теж відразу подумала, що все під Мадонну", "Пародія на Мадонну", "Ви тут дуже на Мадонну схожі ", - пишуть шанувальники в коментарях під відео.

Режисером нового відеоряду Ірини Білик виступила кліпмейкер Олена Винярська, яка також співпрацює з Дімою Коляденко.

  • Раніше Ірина Білик зізналася шанувальникам, що наштовхнуло її на думки про розлучення з чоловіком, російським фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим.
  • Примітно, що до цього артистка отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.