Лайм

Актриса назвала загиблого Кобі Брайанта насильником - тепер соцмережі лають її та рух MeToo

Еван Рейчел Вуд нагадала, що 17 років тому баскетболіста звинувачували в згвалтуванні

Зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" і активістка руху #MeToo Еван Рейчел Вуд зустріла новинУ про загибель баскетболіста Кобі Брайанта скандальною публікацією в Twitter.

"Трагічна подія. Моє серце розбите через родину Кобі. Він був героєм спорту. Він також був насильником, - написала 32-річна актриса. - Всі ці речі можуть існувати одночасно".

Мова в твіті йде про звинувачення в сексуальному насильстві, висунуте проти Кобі Брайанта 17 років тому 19-річною робітницею готелю в Колорадо. У 2003 році прокуратура зняла кримінальні звинувачення, які могли відправити гравця "Лос-Анджелес Лейкерс" в тюрму, а цивільний позов був врегульований поза судом за нерозкриту суму. У той час Брайант виступив з публічними вибаченнями, хоча свою провину не визнав.

"Я дійсно вважаю, що ця зустріч між нами була з обопільної згоди, але тепер я визнаю, що вона не розглядає цей інцидент так само, як я", - сказав спортсмен.

Твіт Вуд викликав в соцмережах миттєву реакцію. Багато користувачів обурювалися її образливим зауваженням і вказували, що вина Брайанта ніколи не була доведена в суді.

"І саме тут рух #MeToo вийшоа з-під контролю... нападати на людину, яка буквально тільки-но померла зі своєю маленькою дівчинкою! - пишуть скорботні шанувальники баскетболіста. - Батько і дитина пішли від своєї сім'ї і друзів. І фанатів. НАЗАВЖДИ. І все ж ти тут плюєш на його могилу, яку ще навіть не викопали".

Проти Еван Рейчел Вуд виступили навіть колеги по ремеслу.

"Еван. Ми познайомилися, коли були дітьми, я виросла в тій же індустрії, що і ти, і захоплювався твоєю роботою здалеку останні кілька років. Але цей твіт? Як ти смієш?" - написала актриса Кайла Претт.

Вуд спробувала заспокоїти критиків, попросивши "доброти і поваги до всіх".

"Це не було засудженням або торжествуванням. Це було нагадуванням про те, що у всіх будуть різні почуття, і у всіх нас є можливість сумувати разом, а не битися", - написала вона.

На тлі атак Вуд також отримала повідомлення підтримки

"Скільки людей, злих на Еван, знають, що вона допомогла змінити закон, щоб допомогти жертвам згвалтування? - пишуть користувачі. - Так, на жаль, ці істини можуть і часто існують одночасно. Дякую, що проявили сміливість вказати на це".

  • Баскетболіст Кобі Брайант, який відіграв 20 років у складі "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув 26 січня в результаті аварії приватного вертольота. Разом зі спортсменом загинула і його 13-річна дочка. Всього ж в вертольоті знаходилися дев'ять людей.
  • 27 січня актори, музиканти, моделі та інші знаменитості масово шанують пам'ять Кобі Брайанта в Instagram. Своїми спогадами про спортсмена і спільними фото в мережі поділилися актори Сильвестр Сталлоне, Дуейн "Скеля" Джонсон, Пітер Дінклейдж, моделі Кім Кардашьян, Белла Хадід і інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях