Лайм

Ксенія Мішина показала свого сина-стилягу - фанати обговорюють схожість хлопчика з мамою

Син акторки зростає неймовірно красивим

Українська акторка і переможниця шоу "Танці з зірками-2019" Ксенія Мішина, яка дозволила синові перефарбувати волосся в блакитний колір, показала нові фото з дитиною.

На знімках, опублікованих в її Instagram, Ксенія і 7-річний Платон зображені крупним планом. Свій пост Мішина супроводила зворушливими рядками.

"Що може бути крутіше подібних моментів... Я неймовірно ціную і обожнюю кожну мить проведену з тобою, Син! І так, я абсолютно впевнена в тому, що діти вибирають своїх батьків, десь там далеко, заздалегідь! Я можу годинами дивитися в твої очі і вони мені здаються, настільки глибокими і вселенськими, що навіть важко підібрати слова... і саме з тобою я зрозуміла, що таке буває не тільки в книгах. Думаю кожна Мама розуміє, про що я. Люблю сильно!", - написала акторка.

Фанати Ксенії прийшли в захват від знімків і не скупилися на компліменти. Багато хто написав, що хлопчик успадкував від своєї зіркової мами красу.

"Ксенія, ви така ніжна на цих фото. А ваш син дуже схожий на вас, красавчик", "Гарний син", "Красунчик зростає", "У нього такі ж очі як і у вас, Ксенія", "Дуже красивий малюк, мамин"," Ваш син такий же красень, як і ви", "Мамина копія", - пишуть фанати під постом.

  • Раніше Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді 2019 року розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.
  • Читайте також на theLime, як Ксенія Мішина зруйнувала чужу сім'ю. Акторка зізналася, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях