Лайм

Супермодель Ірина Шейк розповіла про життя після розставання з Бредлі Купером

34-річній зірці подіумів складно впоратися з роллю матері-одиначки

У 2019 році 34-річна Ірина Шейк і 44-річний голлівудський актор Бредлі Купер розлучилися після 4 років стосунків. Тепер в інтерв'ю для британського Vogue супермодель поділилася думкою про невдалу родину і життя без Купера.

"Я думаю, що у всіх добрих стосунках ви проявляєте свої кращі і гірші сторони - це просто людська природа, - сказала вона. - Дві чудові людини не обов'язково складуть хорошу пару. Думаю, нам дуже пощастило, що ми відчули те, що у нас було. Життя без Бредлі - це новий грунт".

Навіть коли Шейк і Купер були разом, російська модель рідко говорила про особисте життя. Ірина не допускала, щоб їхні романтичні стосунки були в центрі уваги ЗМІ. Тепер, однак, зірка подіумів чесно розповіла про проблеми, з якими зіткнулася в статусі матері-одиночки.

"Важко знайти баланс між тим, щоб бути самотньою мамою і працюючою жінкою, - поділилася Шейк. - Повірте мені, бувають дні, коли я прокидаюся і кажу: "Боже, я не знаю, що робити, я розвалююся".

Ірина Шейк і Бредлі Купер почали зустрічатися в 2015 році. Рік по тому модель помітили з великим кільцем на безіменному пальці, яке вона продовжувала носити більше двох років. Хоча весілля так і не відбулося, у 2017 році у пари народилася дочка Леа. У 2018-му їхні стосунки погіршилися, Шейк і Купер стали жити окремо, а влітку 2019 го стало відомо про розлучення зірок. Британський таблоїд Sun пише, що розрив пари пов'язаний з матір'ю Купера, яка жила разом із парою в їхньому будинку в Лос-Анджелесі і постійно критикувала обраницю сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях