Лайм

Зовсім як мама: Мілла Йовович розповіла про модельну кар'єру 12-річної дочки

Схожість дівчинки з 44-річною Йовович відразу ж впадає в очі

Мілла Йовович потрапила в модельний бізнес у 9 років, і її старша дочка Ева успішно йде по стопах матері. 12-річна дівчинка з'явилася на обкладинці британського журналу Love, для якого в різні роки знімалися Мадонна, Шер, Кейт Мосс, Майлі Сайрус і Джастін Бібер.

Горда мама поспішила поділитися успіхами доньки в Instagram. Виявляється, Ева націлена стати актрисою, і перший фільм з її участю вийде вже за кілька місяців.

"Мого чарівного маленького єдинорога Еву Габо Андерсон обрали для обкладинки журналу Love в рік Щура! Незабутньо! Обкладинка і фотографії всередині такі ж чарівні, як і вона! Я так пишаюся своєю маленькою феєю, тому що вона не тільки дотримується своєї мрії стати актрисою, старанно відвідуючи заняття, прослуховування і отримуючи приголомшливі оцінки в школі (наше сімейне правило - якщо оцінки опускаються нижче B, ніяких прослуховувань), але також знялася у великому фільмі, який наразі абсолютно секретний, але буде випущений всього за кілька місяців!" - написала Йовович.

"Ева, ми з твоїм батьком завжди вчили тебе, що мріяти про велике - це тільки мала частина битви. Наполеглива праця і наявність дисципліни, щоб втілити в життя ці великі мрії, - це справжній секрет успіху, і ти засвоїла це, крихітко!" - привітала вона починаючу зірку.

Шанувальники і друзі Мілли Йовович в Instagram вкотре поспішили відзначити, що Ева - копія своєї знаменитої мами.

"Спершу подумав, що це ти", - пишуть в коментарях. "Вона така красуня, зовсім як мама", "Я подумала, що це одна з твоїх старих обкладинок", "Як же добре, що дівчатка схожі на маму, а не на тата".

У шлюбі з режисером "Обителі зла" Полом Андерсоном Мілла Йовович виховує двох дочок - 12-річну Єву Габо і 4-річну Дашіел Іден. Зараз актриса перебуває на останніх термінах третьої вагітності.

  • Ксенія Мішина показала свого сина-стилягу, і фанати обговорюють схожість хлопчика і мами. Син актриси зростає дуже симпатичним!
  • Супермодель Ірина Шейк розповіла про життя після розставання з Бредлі Купером. 34-річній зірці подіумів складно впоратися з роллю матері-одиночки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях