Лайм

Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на фінансові труднощі після розриву з телеведучим

Олена Войченко дала відверте інтерв'ю

На Олену Войченко, яка знаходиться в процесі розірвання шлюбу з Володимиром Остапчуком, звалилися фінансові труднощі. Після уходу телеведучого з сім'ї, мама двох дітей змушена більше працювати, оскільки чоловік допомагає грошима нерегулярно.

Про це дружина шоумена розповіла в програмі "Зірковий шлях". "Володимир не готовий допомагати з нянею ні за яких обставин, і я намагаюся самостійно це робити. Я намагаюся працювати і заробляти по максимуму. Поки мені вдається триматися на певному рівні. І знову ж Володимир допомагає, хоча нестабільно. Тому я намагаюся якось балансувати", - зізналася Олена.

Крім фінансової сторони, за словами Войченко, Остапчук майже не бере участі у вихованні дітей.

"Володимир зовсім випав з життя. І школу вибрала дитині я. На 1 вересня він взагалі не з'явився. Він не знає, що там відбувається. І тут мені на зустріч йдуть люди. Наприклад, за ту ж школу я заборгувала за 2 місяці", - додала дружина телеведучого.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі більше 10 років. За цей час вони двічі стали батьками. У 2013 році на світ з'явився їхній первісток - донька Емілія, а в березні 2018 року Олена подарувала Володимирові сина - Евана-Олександра.

  • Раніше Войченко вперше озвучила причину розлучення з Остапчуком. Вона зізналася, що втомилася терпіти постійні зради чоловіка. Спочатку Олена прощала Володимира, але потім попросила його піти.
  • Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді 2019 року розійшовся з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях