Лайм

Красива в будь-якому віці: 53-річна Сінді Кроуфорд показала стрункі ноги на обкладинці модного глянцю

У новій фотосесії супермодель позує з байком, і цей образ їй дуже до лиця

Залишилися в минулому часи, коли кар'єра моделі закінчувалася з появою перших зморшок. 53-річна Сінді Кроуфорд - найкраще тому підтвердження. Супермодель, чий пік популярності припав на 90-ті, прикрасила обкладинку сінгапурського Harper's Bazaar. В інтерв'ю журналу вона розкрила секрет гарного самопочуття і приголомшливого зовнішнього вигляду.

"Я займаюся фізичними вправами, намагаюся правильно харчуватися і доглядаю за шкірою. Але найголовніше - бути вдячною і робити те, що змушує почуватися добре: наприклад, жити своєю роботою, спілкуватися з друзями та родиною, допомагати суспільству", - говорить Кроуфорд.

Модель зізналася, що справжнім героєм, що надихав її всі ці роки, стала для неї мама.

"Моя мама через лейкемію втратила дитину, мого молодшого брата Джеффа, а також пережила важке розлучення з моїм батьком. Але вона залишається жінкою, яка хоче бачити краще в усьому і в усіх", - розповіла вона.

В Instagram Сінді Кроуфорд опублікувала фото обкладинки Harper's Bazaar з підписом: "Спасибі, що дозволяєте мені популяризувати ідею краси в будь-якому віці". На це фанати відреагували сотнями компліментів.

"Ти прекрасна в будь-якому віці", - пишуть вони. "Ці ноги!" "Ти не тільки красива, але також прекрасна жінка, наставниця і чудова мама. Ти повинна пишатися всім, чого досягла!"

  • 50-річна Дженніфер Лопес показала спокусливу фігуру в купальнику. Судячи з фото, час вирішив обходити зірку стороною.
  • У мережі обговорюють зовнішність Кейт Бекінсейл. Ніхто не вірить, що зірці "Перл Харбор" вже майже 50, адже актриса виглядає неймовірно!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях