Лайм

10 знаменитостей, чиє вбрання порушило всі правила червоної доріжки: фото

Ці зірки не побоялися проявити себе на світських раутах, і їхні сукні публіка запам'ятала надовго

На церемонії вручення премії BAFTA-2020 дочка Джонні Деппа приголомшила публіку відвертим вбранням. 20-річна Лілі-Роуз Депп обрала мереживний комбінезон Chanel, поверх якого вдягла прозору чорну сукню. І хоча відсутність бюстгальтера під одягом - сміливий вчинок для 20-річної актриси, завсідники червоних доріжок бачили на своєму віку багато чого, починаючи від сукні-лебедя і закінчуючи костюмом з м'яса.

Джулія Робертс на "Золотому глобусі" в 1990 році

Нагороду за кращу жіночу роль другого плану в драмі "Сталеві магнолії" Джулія Робертс отримувала в величезному костюмі від Джорджіо Армані, і її образ став знаковим і вірусним ще до епохи Інтернету. Дев'ять років по тому Робертс знову потрясла фанатів, з'явившись на прем'єрі фільму "Ноттінг-Хілл" з неголеними пахвами. Хоча багато хто назвав цей крок феміністською заявою, зірка пізніше сказала, що не розрахувала довжину своїх рукавів.

Роуз МакГоуен на премії MTV VMA 1998 року

На червоній доріжці престижної музичної премії Роуз з'явилася зі своїм тодішнім хлопцем Мерліном Менсоном, і навіть його леопардовий костюм і червоне волосся потьмяніли на тлі її повністю прозорої сукні з бісеру. У наступні роки актриса говорила, що таке вбрання був виступом проти сексуального насильства з боку Гарві Вайнштайна.

Ліл Кім на премії MTV VMA 1999 року

Сьогодні вбрання русалоньки Ліл Кім з оголеними грудьми, прикритими наклейкою-черепашкою, вже не здається таким скандальним, але до епохи Карді Бі і Ніккі Мінаж подібний зовнішній вигляд для жінки-репера був більш ніж незвичайним.

Селін Діон на "Оскарі" в 1999 році

Канадській співачці не довелося оголюватися, щоб привернути до себе увагу натовпу. Поки всі дами навколо хизувалися в сукнях, Селін з'явилася на "Оскарі" в перевернутому смокінгу від Джона Гальяно. У той час наряд Діон не зрозуміли і всіляко висміювали в ЗМІ, але сама вона про своє рішення не шкодує, адже бути в авангарді - значить кидати виклик.

"Якби я зробила це сьогодні, це спрацювало б", - впевнена зірка.

Бьорк на "Оскарі" в 2001 році

Серед зшитих за індивідуальним замовленням суконь Dior і розкішних костюмів Armani на "Оскарі" в 2001 році по-справжньому виділилася лише ісландська співачка Бьорк у вбранні... лебедя. Більш того, номінантка в категорії "Краща пісня" принесла з собою 6 страусиних яєць, які розкидала по червоній килимовій доріжці.

Леді Гага на премії MTV VMA у 2010 році

У послужному списку Леді Гаги багато екстравагантних виходів, але найзнаменитішим є її м'ясна сукня. У неї навіть є своя сторінка на Вікіпедії, де сказано, що вбрання мало висловити "відразу співачки до політики американської армії".

"У нас у всіх стільки ж прав, скільки м'яса на наших кістках. І я не шматок м'яса", - загадково висловилася Гага.

Ріанна на премії CFDA в 2014 році

Лілі-Роуз Депп була не єдиною послідовницею культу прозорих суконь. 6 років тому своє тіло широкій громадськості продемонструвала Ріанна в сукні, вкритій тисячами кристалів. У той час співачку намагалися критикувати за надто відверте бажання привернути увагу, на що вона відповіла без зайвої скромності: "Заважають мої цицьки? Вони вкриті кристалами Сваровські, дитинко".

Біллі Портер на "Оскарі" в 2019 році

50-річний актор серіалу "Поза" виділяється абсолютно на кожній килимовій доріжці, але його поява на "Оскарі" в 2019 році стала головним модним моментом вечора. Біллі Портер обрав для церемонії приголомшливу сукню-смокінг з чорного оксамиту.

"Моя мета - бути ходячим предметом політичного мистецтва кожен раз, коли я з'являюся. Щоб кинути виклик очікуванням. Я вірю, що чоловіки на червоній доріжці хотіли б відігравати більшу роль. Я завжди хотів вдяги бальну сукню, просто не знав коли. Я відчув себе вільним. З цього моменту я хочу, щоб люди зрозуміли: вам не потрібно розуміти або навіть погоджуватися з правдою інших людей, але ми все повинні поважати одне одного", - скзал він.

Лана Дель Рей на "Греммі" в 2020 році

Лани Дель Рей не було в списку найстильніших знаменитостей премії "Греммі-2020", адже свою сріблясту сукню Aidan Mattox співачка купила в торговому центрі, порушивши всі неписані правила червоних доріжок.

"У мене була інша сукня, а потім ми з моїм хлопцем вибирали йому ремінь в торговому центрі, я побачила цю, і вона мені сподобалася більше", - сказала зірка, епатувавши фанатів повною відсутністю епатажу. До речі, після виходу Лани сукню розмели за лічені години. Шанувальникам співачки пощастило, адже вона продавалася за скромною ціною $283.

На червоній килимовій доріжці "британського Оскара" об'єктом загальної уваги стала не тільки дочка Джонні Деппа. Дивіться нашу добірку найяскравіших образів церемонії нагородження BAFTA-2020.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях