Лайм

Майлі Сайрус у білизні та панчохах влаштувала гарячий фотосет з бойфрендом - парі запропонували "зняти квартиру"

Поки всі дивилися "Супербоул", пара знайшла заняття цікавіше

Співачка Майлі Сайрус та її новий бойфренд Коді Сімпсон продовжують загравати з Інстаграмом відвертими фотосетами. На особистій сторінці хлопця з'явилися свіжі знімки, на яких напівоголена пара позує перед дзеркалом.

Якщо Сімпсон з'явився у кадрі просто з оголеним торсом, то ось Сайрус позує у досить екстравагантному образі - у білизні, панчохах і з ножицями в руках. Схоже, так пара вирішила провести час замість "Супербоула", який пройшов минулими вихідними.

Фото: instagram.com/codysimpson

"Поки ви на суперкрутому "Супербоулі", ми робимо суперкруті знімки", - коротко прокоментував фотографії бойфренд співачки.

Фото: instagram.com/codysimpson

Фотосесія пари зібрала у соцмережі понад 200 тис. лайків. У коментарях фоловери Сімпсона жартують про терпіння адмінів Інстаграм: "Вас точно скоро залочать", "Гей, зніміть собі вже квартиру", "Гарна альтернатива "Супербоулу", нічого не скажеш", - пишуть під знімком.

  • Нагадаємо, нещодавно Майлі Сайрус розлучилася з актором Ліамом Хемсвортом. Стосунки пари у шлюбі тривали вісім місяців. Офіційною причиною розлучення вони назвали "нерозв'язні суперечності". Втім, фани знаменитостей запідозрили, що справа в іншому - в зрадах з боку Сайрус і проблемах з алкоголем у Хемсворта.
  • Раніше Майлі Сайрус випустила емоційний трек, і схоже, він про розставання з Ліамом Хемсвортом. Співачка співає про добрі часи щастя та гармонії, які тепер обернулися на пил.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях