Лайм

Помер один з найуспішніших акторів Голлівуду Кірк Дуглас

На момент смерті йому було 103 роки

У США помер знаменитий актор, філантроп, колишній посол доброї волі США і батько чотирьох дітей Кірк Дуглас, який недавно відзначив 103-річчя.

Про смерть легенди Голлівуду повідомив в Instagram його син, також відомий актор Майкл Дуглас, прикріпивши до посту кілька архівних сімейних знімків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

"З величезним сумом я і мої брати оголошуємо, що Кірк Дуглас залишив нас сьогодні в віці 103. Для світу він був легендою, актором з золотого століття кіно, які жили в його золоті роки, гуманітарним діячем, чия прихильність справедливості і погляди були стандартом для всіх нас. Але для мене і моїх братів Джоела і Пітера він був просто татом", - написав Майкл.

В кінці поста актор зворушливо звернувся до покійного батька: "Тату, я так тебе люблю і дуже пишаюся тим, що я твій син".

Кірк Дуглас знявся в більш ніж 90 фільмах. На його рахунку ролі в таких картинах, як "Злі і красиві", "Жага до життя", "Туз в рукаві" та багатьох інших. Але всесвітню славу йому приніс фільм "Спартак", в якому він виконав головну роль.

Успішна кінокар'єра Кірка була відзначена почесним "Оскаром" в 1996 році. В активі Дугласа-старшого є також премія "Золотий глобус" і безліч номінацій.

Про особисте життя актора відомо, що він двічі був одружений. Першою дружиною Кірка стала однокурсниця Дайані Дилл, яка подарувала йому двох синів - Майкла і Джоела. Від другої дружини, акторки Енн Байденс, у Дугласа з'явилися ще двоє дітей - Пітер та Ерік.

  • На 82-му році життя помер британський актор Алан Харріс, найбільш відомий ролями в "Зоряних війнах". Він помер через рак легенів. Хворобу акторові діагностували в 2018 році.
  • Американський актор Стен Кірш, відомий за ролями в серіалах "Горець" і "Друзі", знайдений мертвим в своєму будинку в Лос-Анджелесі (США). На момент смерті йому був 51 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях