Лайм

Джамала та alyona alyona порадували фанів новою спільною піснею і кліпом: відео

Це вже друга спільна робота виконавиць

У п'ятницю, 7 лютого, українська співачка Джамала презентувала кліп на пісню "Жалі", записану спільно з хіп-хоп-виконавицею alyona alyona.

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі Джа. За словами співачки, ця пісня про жалі. "Всі книги про досягнення успіху, шляху до мрії, які я читала, починаються з думки про те, що важливо не шкодувати про минуле, а рухатися вперед. Жалі, думки про помилки автоматично тягнуть тебе назад. Важливо не зациклюватися на них. Переможець не той, хто весь час виграє, а той, хто ніколи не здається!", - каже Джамала.

Співачка також розповіла, що під час написання пісні зрозуміла, то в ній не вистачає хіп-хоп частини і тоді вона згадала про alyona alyona.

"В середині композиції мені захотілося додати хіп-хоп частини - в кращих традиціях Кендрика Ламара, душевну і зі змістом. Я запропонувала написати і виконати її alyona alyona, оскільки поважаю і люблю її творчість", - поділилася артистка.

  • Раніше alyona alyona і Джамала презентували в YouTube кліп до спільного треку "Забирай". У ньому виконавиці розповідають про зворотній бік популярності в епоху інтернету і соцмереж.
  • Гурт KAZKA презентував кліп на трек "Літаки" з нового альбому NIRVANA. Пісня стала саундтреком до нової української комедії "Побачення у Вегасі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях