Лайм

Дочка Дуейна Джонсона пішла по стопах батька і стала рестлером: як виглядає спортсменка

Симона Джонсон продовжує сімейну справу вже в 4-му поколінні

18-річна Сімона Джонсон, дочка Дуейна "Скелі" Джонсон від першого шлюбу з актрисою Дені Гарсіа, має намір стати суперзіркою реслінгу. Дівчина вже почала навчання в World Wrestling Entertainment (WWE) і не бачить для себе іншого майбутнього, пише Daily Mail.

Фото: @simonegjohnson в Instagram

Дід "Скелі" по материнській лінії, самоанець Пітер Майвія, і його батько, знаменитий Роккі Джонсон, також були реслерами, тому Сімона не стала винаходити велосипед і продовжила сімейні бізнес.

"Це мій світ, - заявила дівчина. - Для мене дуже важливо, що у моєї родини такий особистий зв'язок з реслінгом, і я дуже вдячна за можливість не просто боротися, а й продовжувати цю спадщину".

Зріст дівчини - всього 155 см, але вона вже почала важкі тренування з ветеранами WWE. Знаменитий батько підтримав рішення дочки, опублікувавши в Instagram зворушливе сімейне фото.

"Мрії не тільки для мрійників. Вітаю свого первістка Сімону Джонсон, яка офіційно підписала контракт з WWE і стала першим атлетом 4-го покоління в історії WWE. Гордо носи наше прізвище, але твоя дорога завжди буде твоєю, щоб творити, заробляти і володіти. Дуже пишаюся. Живи своєю мрією. Давай працювати".

Фото: @therock в Instagram

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях