RU  UA

Зірки

Майлі Сайрус вийшла на подіум з супермоделями Джіджі і Белою Хадід: фото

Співачка знаходиться в приголомшливій формі, тому нічим не поступається зіркам світових подіумів

Ім'я Майлі Сайрус найчастіше з'являється в заголовках в контексті її бурхливого особистого життя, але зірка ще не розучилася по-хорошому дивувати своїх фанатів. 27-річна співачка закрила показ Marc Jacobs на Тижні моди в Нью-Йорку, склавши гідну конкуренцію знаменитим супермоделям.

Сайрус вийшла на подіум в чорному бюстгальтері і широких чорних брюках. Образ зірки доповнили довгі шкіряні рукавички і жакет з принтом зебри.

Несподівана поява співачки привела в захват її знаменитих друзів в Instagram, включаючи супермодель Наомі Кемпбелл. 49-річна зірка подіумів залишила під публікацією Сайрус три вогненних смайлика.

"Так! Тупає королева", - написала Хейлі Бібер.

Показ в Нью-Йорку не став першим модельним досвідом Майлі Сайрус. У 2014 році вона знімалася у весняно-літній кампанії Марка Джейкобса, а в інтерв'ю зізнавалася, що американський модельєр ввів її в світ моди, коли їй було всього 16 років.

Разом з Майлі Сайрус в показі Джейкобса брали участь супермоделі нового покоління: сестри Белла і Джіджі Хадід, а також 18-річна Кайя Гербер - дочка Сінді Кроуфорд.

Белла Хадід

Джіджі Хадід

Кайя Гербер

  • Нагадаємо, нещодавно Майлі Сайрус розлучилася з актором Ліамом Хемсвортом. Стосунки пари в шлюбі тривали вісім місяців. Офіційною причиною розлучення вони назвали "нерозв'язні суперечності". Втім, фани знаменитостей запідозрили, що справа в іншому - в зрадах з боку Сайрус і проблеми з алкоголем у Хемсворта.
  • Раніше Майлі Сайрус випустила емоційний трек, і схоже, він про розставання з Ліамом Хемсвортом. Співачка співає про добрі часи щастя і гармонії, які тепер обернулися в пил.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.