Лайм

Били, принижували та плювали в сік: MELOVIN розповів про жорстке цькування в школі

Співак поділився особистою історією

Представник України на Євробаченні-2018 співак MELOVIN (справжнє ім'я - Костя Бочаров) зізнався, що в шкільні роки був жертвою буллінгу. Однокласникам не подобалося, що Костя завжди користувався популярністю у дівчат через свою творчість.

Про це виконавець відверто розповів в YouTube-проект Маші Єфросиніної "Іспит". За словами Мела, проблеми з однолітками почалися після 6-го класу і тривали до того, поки він не випустився зі школи (відео дивіться на сторінці нижче).

"Всі речі, які мені мама закладала в рюкзак, літали по школі. Мені потрібно було ходити і шукати їх, - зізнається співак. - Принижували, ображали і навіть плюнули в стакан з соком".

MELOVIN також згадав, як під кабінетом музики, де він грав для дівчаток на фортепіано, на нього чекала "місцева пацанська еліта". "Мене били, теранули об асфальт. Кожен день я приходив додому і плакав. Мені було дуже важко в школі", - зізнався Костя.

"Я ніколи чомусь не міг за себе постояти. Словесно - так, в бійки я ніколи не ліз. Мені завжди здавалося і виховували мене так, що найостанніша і аморальніша дія, яку можна зробити з людиною, - підняти руку", - зазначив співак.

Знущання притихли після того, як тато Кості прийшов в школу. "Одного разу хлопець підійшов до мене і штовхнув мене. Я вдарився головою і потрапив до лікарні. Тоді тато прийшов в школу і однією рукою підняв цього пацана вгору", - розповів співак, зазначивши, що після цього випадку більше не було "активної фази буллінгу" .

  • Акторка гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко неодноразово піддавалася знущанням з боку однокласників.
  • Жертвою буллінгу також ставала українська співачка Злата Огнєвич. Однокласникам не подобалося, що вона була занадто смаглявою і одягалася в секонд-хенді.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Melovin, буллінг

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях