RU  UA

Зірки

Я уявляю "Тартак" з новим вокалістом - Положинський вперше про рішення залишити гурт

На початку лютого Сашко Положинський оголосив про свій відхід з гуртів "Тартак" та "Був'є"

У екс-лідера гуртів "Тартак" та "Був'є" Сашка Положинського немає єдиної причини, якою він міг би пояснити своє рішення покинути обидва проекти через роки. До цього музикант йшов довгий час і причини скоріше мають особистий характер.

Як додав Положинський в інтерв'ю проекту "Українскьій контекст", він цілком представляє існування обох гуртів з новим вокалістом. При цьому його колеги такої думки поки не поділяють.

"Це довга розмова, і там немає якоїсь однієї причина, яка би все могла пояснити. До цього йшло тривалий час. Думаю, що і я ще не готовий детально розібратися в цій ситуації. Просто в якийсь момент я відчув, що мушу це зробити, і мушу зробити зараз. Це не було озвучено на широкий загал одразу, я дав собі час, щоб осмислити, зрозуміти і переконатися, що все справді так", - розповів він.

Як додав Положинський, він розуміє, що його рішення було неприємним для шанувальників та колег по гурту: "Але я також зорзумів, що краще це зробити вчасно і я зрозумів, що цей час прийшов".

Зараз у музиканта немає ніяких творчих планів. Що ж стосується його колег, вони також дещо розгублені, хоча Положинський сподівається на подальшу їх діяльність без нього.

"Я розумію, що це дуже важко сприйняти людям, які мене з ними асоціювали. Вони не уявляють їх без мене. А я уявляю. Уявляю, що може прийти новий вокаліст, в чомусь, може, навіть більш талановитий", - додав він.

  • Нагадаємо, гурт "Тартак" існує вже 23 роки і випустив за цей час 10 студійних альбомів. На момент заснування, у 1996-му, в його складі були Сашко Положинський та Василь Зінкевич-молодший. Пізніше до них приєдналися Андрій Благун та Андрій Самойло. У цьому складі гурт-переможець фестивалю "Червона рута-1997" об'їхав з концертами всю Україну.
  • У 2018 році theLime поспілкувався з Сашком Положинським. В інтерв'ю музикант подискутував про зміни в Україні після Майдану, квоти на радіо та війну з РФ.
  • Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях