Лайм

Ані Лорак показала яскраві фото зі зйомок нового кліпу

Режисером відеоряду виступив Алан Бадоєв

Співачка Ані Лорак готується представити нову музичну роботу - кліп на пісню "Я бы летала". Дату релізу виконавиця тримає в таємниці, а поки показує перші кадри зі зйомок.

Так, на своїй сторінці в Instagram, артистка опублікувала знімки, на яких позує на фоні мальовничої природи. Кароліна зображена в білосніжному брючному костюмі, який оголює спину співачки. "Любов .. Ніжність .. Тепло .. Повітряний політ душі .. Хочу зігріти вас новими фарбами весни", - написала співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Anilorak)

Режисером нового відео Ані Лорак виступив іменитий кліпмейкер Алан Бадоєв. Де проходили зйомки кліпу співачка не уточнила, але шанувальники припустили, що це може бути Сицилія.

Днем раніше співачка показала короткий тизер кліпу. "На концертах ми вже співаємо "Я бы летала" разом! Скоро прем'єра кліпу! Залишилося зовсім трохи", - написала Ані Лорак.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Anilorak)

  • Раніше Ані Лорак представила пісню "Я ухожу", записану в дуеті зі співаком Михайлом Марвіним, братом української виконавиці TAYANNA. До написання синглу руку доклав коханий співачки, російський саунд-продюсер Єгор Гліб.
  • Також співачка змусила шанувальників думати, що вона виходить заміж за свого молодого бойфренда. Приводом для розмов в мережі стало одне з останніх фото Ані Лорак, на якому вона засвітила обручку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях