Лайм

Дружина Бабкіна виклала фото топлес і розповіла про ставлення чоловіка до її сміливих знімків в соцмережі

Сніжана опублікувала відвертий кадр

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана поділилася з дописувачами в Instagram відвертим фото, на яке бурхливо відреагували користувачі соцмережі.

На знімку танцівниця позує топлес у ванні з бірюзовою водою. В руці у неї - кружка з водою, а з одягу - тільки коротенькі шорти. "Мої Мальдіви", - написала під фотографією дружина співака.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Не всі дописувачі Сніжани оцінили настільки сміливе фото, багато хто написав, що мамі трьох дітей не варто виставляти на загальний огляд такі інтимні знімки.

А одна з прихильниць поцікавилася під постом, як до відвертих кадрів в її фотоблозі ставиться Сергій Бабкін.

"Ви звичайно гарна жінка, але мені цікаво, як Ваш чоловік дозволив викласти на загальний огляд таку фотку?", - написала користувач під ніком maribo.30. На що Сніжана негайно відповіла: "Мало того, що він сфотографував, так ще і обробив її".

  • Раніше Сніжана Бабкіна відреагувала на критику ще однієї своєї фотографії в Instagram. На знімку дружина артиста годує грудьми маленького сина Єлисея. У кадр також потрапили коти зірковой пари: один сидить на руках у танцівниці, інший - на столі.
  • 18 лютого молодшому синові Сергія та Сніжани Бабкіних виповнилося 8 місяців. На честь маленького свята танцівниця вирішила поділитися першими досягненнями Єлисея.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях