Лайм

Яка є: Jerry Heil роздяглася для відвертої фотосесії і розповіла про комплекси

Співачка показала фанатам результати наполегливої роботи над собою

24-річна співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) в Instagram показала витончену фігуру в нижній білизні, але зробила це не заради компліментів, а щоб обговорити питання самооцінки, нездорового харчування та роботи над собою.

"На зйомці мені так важливо було не корчити з себе сексі кішечку, і в той же час не боятися зняти одяг і позувати. Яка є, - написала фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020. - Ми ховаємо багато соціальних страхів і комплексів за одягом, ви помітили? А помітили, що у людей, які за волею обставин живуть в більш теплому кліматі і носять менше одягу, і комплексів щодо тіла менше? Чисто спостереження..."

Фото: @thejerryheil в Instagram

Яна зізналася, що її нинішня фігура - результат наполегливих тренувань, і зупинятися на досягнутому вона не планує.

"Я пару місяців працювала, як ніколи, над собою, щоб дивитися на результат із задоволенням. Але важливо також сказати головне: метою стало відчувати себе в новому режимі здоровою. Тілом і духом. Бо 5 років тому я дуже нездорово схудла. Пам'ятаю страх з'їсти щось зайве! Зауважу, що веганством тоді і не пахло: листочки салату лише слугували прикрасою сухій куриній грудці, іноді политій йогуртом 0%, як радили авторитетні ПП паблік вк", - нарікає співачка.

Фото: @thejerryheil в Instagram

Jerry Heil прекрасно усвідомлює, що відверті фото неодмінно приваблять критику, але не збирається ховати своє тіло в мішкуватому одязі.

"Я перевірила на собі багато "модних трендів"! Саме тому, незважаючи на те, що дехто каже, що такі фото гублять в мені загадку, і що це "не мій контент", я буду його робити. Тому що я про відкритість. Про роботу над собою. Про прийняття. Тому що це, здавалося б, тільки тіло. Але воно - одяг душі. А який одяг - такий і настрій, помічали? Я відчуваю, як важливо поділитися тим, через що пройшла або йду, - пише вона. - Тут є що робити, підтягувати. Але навіть на цьому етапі, якщо я покажу "до-після", багато хто здивується".

Фото Jerry Heil в білизні вже набрало більше 20 тис. лайків, а в коментарях народ традиційно розбилася на доброзичливців і критиків. Одні називають виконавицю хіта VEGAN мотивуючою красунею, інші вказують на худобу і "дотепно" радять "поїсти м'яска".

  • Переможці нацвідбору на Євробачення-2020 Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі щодо пісні "Соловей". Музиканти прокоментували пост лідера гурту "Антитіла"
  • Музичний продюсер Нацвідбору на Євробачення-2020 Руслан Квінта прокоментував скандал з групою TVORCHI. Її учасники звинуватили в своєму невдалому виступі техперсонал.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Jerry Heil

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях