Лайм

Добре, що не як дідусь з онукою: Віктор Павлик відповів на критику різниці у віці з нареченою

Співак з гумором прокоментував повідомлення хейтерів

Народний артист України Віктор Павлик та його концертний директор Катерина Репяхова щасливі у стосунках вже більше 4-х років, а влітку цього року закохані планують зіграти весілля. Але публіці досі не дає спокою значна різниця у віці між 54-річним співаком та його 25-річною нареченою.

І якщо Катерина переживає через негативні коментарі в мережі, то Віктор Франкович з гумором відповідає хейтерам, які звинувачують його в тому, що він планує одружитися на юній дівчині. Так, в програмі "Життя відоміх людей" артист прокоментував кілька образливих повідомлень, серед яких було і найпопулярніше: "Ви зі своєю коханою виглядаєте як тато з дочкою".

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Ну добре, що не як дідусь з онукою! А тато з донькою ... Ви знаєте, для мене, як приклад, є багато в світі пар, де люди мають велику різницю у віці", - сказав співак.

Народний артист також прокоментував такі хейтерскіе повідомлення: "Звідки гроші на коханку?", "Павлик впав нижче плінтуса. Не очікувала від нього такого", "30 років різниця!? Старий, перебір мінімум вдвічі" та багато інших.

  • Катерина Репяхова вже щосили готується до весілля зі своїм обранцем. Вибір весільної сукні йде повним ходом, чим дівчина поділилася з дописувачами в Instagram.
  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях