Лайм

Зовсім інша: шанувальники не впізнали Ані Лорак на її новому фото

Співачка постала перед фанами в новому образі

Ані Лорак поділилася з шанувальниками знімком, на якому зображена з новою зачіскою - чубчиком і легкими локонами. Фанати артистки зізналися, що ледве впізнали її.

На знімку, опублікованому в Instagram, Кароліна знімає себе в дзеркалі. Судячи з усього, кадр зроблений в гримерці. Публікацію співачка підписувати не стала, а лише супроводила смайликом у вигляді губ.

Фото: instagram.com/anilorak

Фанати зірки почали бурхливо коментувати фото. Багато написали, що відразу не впізнали свого кумира, а деякі помітили, що Ані Лорак схожа на Таїсію Повалій.

"Вас прям не впізнати", "Мені на Повалій схожа", "Зовсім інша Ані", "Прям не впізнала новий стиль", "Я якщо чесно не впізнала", "Не впізнала поки не побачила нікнейм", "Схожа на Таїсію Повалій ", - пишуть фани.

Фото: instagram.com/anilorak

Також знайшлися і ті, хто звинуватив співачку в зловживанні уколами краси.

"Змінилася до невпізнання", "Навіщо так сильно обличчя переробляти, адже красуня була", "Чогось вона собі зробила", "Перекроїла себе до невпізнання, тепер дуже схожа на інших перекроєних", - пишуть інші.

  • Раніше Ані Лорак представила пісню "Йду", записану в дуеті зі співаком Михайлом Марвіним, братом української виконавиці TAYANNA. До написання синглу руку доклав коханий співачки, російський саунд-продюсер Єгор Гліб.
  • Також співачка змусила шанувальників думати, що вона виходить заміж за свого молодого бойфренда. Приводом для розмов в мережі стало одне з останніх фото Ані Лорак, на якому вона засвітила каблучку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ані Лорак

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях