Лайм

Jerry Heil пояснила, чому бути незайманою в 24 роки - не соромно

Співачка зізналася, що не хоче вести статеве життя без серйозних стосунків

У відвертому інтерв'ю з Машою Єфросиніною співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) розповіла, що до 24 років у неї жодного разу не було серйозних стосунків і сексу: "Якщо ти не відчуваєш з людиною майбутнього, який тоді сенс?" Коли новина з шумом прокотилася по українським ЗМІ, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020 пояснила шанувальникам, навіщо торкнулася цієї теми і чому не вважає свою цноту ганебною.

Фото: @thejerryheil в Instagram

"Правда - це не соромно, - написала Яна в Instagram. - Я знала, що відкрившись, допоможу впоратися з соціальним тиском людям різного віку. Так і вийшло - сотні людей вже написали мені, що їм тепер легше. Значить не дарма я відчувала потребу розповісти!"

Співачка хоче, щоб відкриті розмови про секс допомогли людям шукати себе в чужих історіях. При цьому вона не засуджує тих, чиє ставлення до інтимної близькості відрізняється від її власного.

"Інші люди, які не мають серйозних відносин (а для мене секс можливий тільки за такого ходу подій - хоча кожен обирає своє), страждають від тиску такого інформаційного потоку і починають думати, що з ними щось не так, - тільки тому, що немає в якості опори жодної історії публічної людини, яка давала б зрозуміти, що не вести статеве життя - це так само окей, як і вести його. Це чисто питання твого вибору: час або не час", - вважає виконавиця хіта "Охрана, отмєна".

Джеррі Хейл зізналася, що раніше боялася громадського осуду, але все ж вирішила бути собою і не соромитися правди в будь-яких обставинах.

"Думала, це як стати голою посеред людного центру міста. Паралізує страх, що люди будуть тикати пальцями і кидати каміння. Яка нісенітниця. Боялася засудження чоловічої статі, тому що *вставте тут популярні вирази-ярлики типу "дівчина має бути досвідченою" і додайте страх в випадку, коли це станеться, виявитися тим самим бревном*. Нісенітниця №2, - пише Яна. - Можна тепер після таких постів ставити статус "Головна незаймана країни"?"

Відверте зізнання Шемаєвої зібрало в Instagram безліч позитивних коментарів, в тому числі від зіркових друзів. "Я пишаюся твоєю позицією і мрію, щоб кожна дівчина ставила пріоритетом свій комфорт і задоволення, як це робиш ти! А робиш ти своїм зізнанням набагато більше, ніж думаєш! Я з тобою", - написала Маша Єфросиніна.

  • Раніше Jerry Heil показала витончену фігуру в нижній білизні, але зробила це не заради компліментів, а щоб обговорити питання самооцінки, нездорового харчування та роботи над собою.
  • Також співачка зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Jerry Heil дала пораду підліткам, які зіткнулися з буллінгом у школі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях