Лайм

The Prodigy вшанували пам'ять вокаліста - рік назад Кіт Флінт наклав на себе руки

4 березня тіло музиканта знайшли у його будинку в Ессексі

4 березня 2019 року на сеюе наклав руки британський музикант Кіт Флінт, вокаліст популярних електронщиків The Prodigy. У день смерті товариша учасники гурту вшанували його пам'ять постом у соціальних мережах.

"Пройшов рік з тих пір, як ти покинув нас, ми сумуємо за тобою кожного дня, чувак. Твоє світло яскраве. Ти завжди будеш тут з нами, ти ж знаєш - WE LIVE FOREVER! Назавжди в наших серцях. Ліам і Максим Х" , - написали колеги Флінта.

Нагадаємо, про смерть 49-річного вокаліста першим в Інстаграм повідомив засновник гурту Ліам Хоулетт. Тіло музиканта знайшли в його будинку в Ессексі. Після проведення експертизи поліцейські заявили, що смерть артиста не має ознак насильства.

Незабаром після новин про смерть Флінта на офіційній сторінці The Prodigy в Інстаграм з'явилося ще одне повідомлення Ліама Хоулетта. Згідно з ним, Флінт наклав на себе руки. Лише в серпні цього року стало відомо, що у музиканта зібралися мільйонні борги.

Кіт Флінт Фото: facebook.com

У серпні минулого року The Prodigy вперше після смерті Флінта повернулися до студії, хоча подальші плани гурту поки залишаються в секреті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях