RU  UA

Зірки

Країна охоплена панікою: Катерина Кухар розповіла про ситуацію з коронавірусом у Франції

Балерина разом з чоловіком провела у Франції два місяці

Прима-балерина, суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар два місяці перебувала на гастролях у Франції. Повернувшись в Україну знаменитість розповіла, що через поширення коронавируса країна "охоплена панікою".

"Дуже багато людей в магазинах, театрах і музеях ходять в масках, більшість з них - азіати. Найцікавіше, що через це абсолютно не зрозуміло, хто з них хворіє, а хто - здоровий", - цитує балерину "КП" в Україні".

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar

Сама ж Катерина захисну маску не використовує, а намагається підтримувати імунітет. Таким способом захисту від вірусу користується і чоловік Кухар, артист балету Олександр Стоянов.

"Ми з Сашком маски не носимо. Допомогти можуть лише респіраторні, в яких дуже складно дихати і які складно купити. Але ми намагаємося підтримувати імунну систему: п'ємо теплі напої з медом, імбиром, коренем женьшеню та іншими травами. Звичайно, важливі засоби гігієни: миття рук. Ми ще промиваємо пазухи носу мильним розчином, тому що коронавірус - повітряно-крапельна інфекція", - поділилася балерина.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar

За словами Катерини, на відміну від Італії, у Франції немає масових закриттів громадських місць.

"У Франції все трохи спокійніше, ніж в Італії. Хоча на деякий період закривали Лувр, але потім знову відкрили. Через страйк в опері Бастилія скасовували спектакль, але на один день, ми зовсім недавно в цьому театрі з Сашком дивилися неокласичну хореографію Баланчина", - розповіла Кухар.

  • Раніше українська співачка Марія Бурмака оголосила про перенесення свого концерту в Римі, запланованого на 25 квітня. Перенести виступ артистка вирішила у зв'язку з ситуацією з коронавірусом в Італії.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавирус в Італії. Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.