Лайм

Стильна Олена Зеленська і шеф-кухар Євген Клопотенко перевірили харчування в школах Києва (фото)

Перша леді відвідала школи, де втілюють програму "Нове шкільне харчування Cult Food"

Напередодні карантину Олена Зеленська перевірила, як реалізується нова програма зі зміни харчування в деяких школах. Перша леді відвідала навчальний заклад №125, що в Дніпровському районі Києва, і бориспільську гімназію "Перспектива".

Про це сказано на офіційній сторінці Олени Зеленської в Instagram. Під час візитів дружину президента супроводжував переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко, який вже кілька років займається цією темою. Його програма називається "Нове шкільне харчування Cult Food".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"На практиці в школах, які відвідали, це виглядає так: кілька страв, серед яких учні можуть вибрати саме те, що хочеться; комп'ютерні програми для розрахунку калорій і різноманітності меню; обов'язковий контроль потенційних алергенів в стравах, про які заздалегідь попереджають (наприклад, цитрусові, молоко). Результат - гарантовано нагодовані діти і задоволені батьки", - зазначила Зеленська.

Для публічного виходу перша леді вибрала костюм чорного кольору, що складається з жакета в тонку смужку і однотонних брюк. Діловий образ дружини глави держави доповнений білою футболкою і кедами в тон.

  • Користувачі Instagram і фоловери Олени Зеленської активно обговорюють недавній вихід у світ дружини президента. А точніше - незвичайну зачіску першої леді.
  • За час перебування в новому статусі Олена Зеленська встигла стати справжньою іконою стилю. Вона вміє модно одягнутися, при цьому вибираючи досить прості поєднання. theLime зібрав найефектніші образи першої леді України.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.