Лайм

Вразливим не дивитися: Слава з "НеАнгелів" показала себе під наркозом

Співачка опублікувала відео з операційної

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська не приховує, що не раз вдавалася до послуг пластичних хірургів. А зараз співачка вирішила показати і відеопідтвердження.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала ролик з клініки пластичної хірургії. Співачка лежить на операційному столі і поступово входить в медикаментозний сон. У підписі до відео Камінська зазначила, що "вразливим людям з тонкою душевною організацією прохання не дивитися".

Фото: instagram.com/babaslavka

"Наркоз - справа тонка і судячи з моєї щасливої фізіономії, зовсім не страшна, якщо звичайно ви впевнені в своєму анестезіологу. Завжди хотіла подивитися на себе з боку, - пише Слава. - Заснула швидко, прокинулася з питанням: Чому у мене не виходить сміятися? Ось що у людини в голові? Хіхонькі та хахонькі".

Навіщо співачка лягла під ніж хірурга, вона не уточнила, але запропонувала фанам кілька кумедних варіантів: змінила стать, ліпосакція, вирішила виспатися, видалила зайві ребра (щоб бути худіше Віки), повернула цноту, життя з чистого аркуша, виривала гланди, просто люблю наркоз.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

  • Раніше Слава Камінська прокоментувала скандал, який розгорівся навколо репера Серьоги (Сергія Пархоменка). Днями колишня дружина музиканта Поліна Ололо звинуватила його у викраденні спільних синів - Марка і Платона.
  • Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка не так давно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях