Лайм

Катерина Кухар блиснула стрункою фігурою на відпочинку в Таїланді: фото

Балерина насолоджується райським відпочинком

Повернувшись з французького туру Катерина Кухар вирушила у відпустку. Для відпочинку прима-балерина вибрала чарівний куточок екзотичного Таїланду - Крабі.

Знаменитість опублікувала в своєму Instagram фото, на якому позує в яскравому купальнику. Катерина лежить на шезлонгу з закритими очима, насолоджуючись променями сонця.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar

"Час, щоб видихнути, розслабитися і зайнятися абсолютно нічим! Ми увірвалися на архіпелаг Крабі, як ті, що знемагають від спраги в оазис! Щоб відновитися морально, фізично, ментально і емоційно. Обнулитися і почати дихати цим життям заново. Подивитися на сотні пурхаючих метеликів, побачити воду, кольору дорогоцінних каменів, неймовірні види, зелені тропічні ліси і заходи", - написала балерина.

Шанувальники Катерини побажали їй гарного відпочинку, а також захопилися її стрункою фігурою.

"Катюша- яка ти красива!!! Богиня", "Шкіряний купальник, а ноги вогонь", "Красуня", "Яка фігура, дуже класно виглядаєте", "Шикарна", - захоплюються фанати під постом.

  • Катерина Кухар два місяці перебувала на гастролях у Франції. Повернувшись в Україну знаменитість розповіла, що через поширення коронавирусу країна "охоплена панікою".
  • Читайте також на theLime, як Катерина Кухар привітала старшого сина Тимура з днем народження. Знаменитість опублікувала "живе" фото, яке зроблено за лаштунками шоу "Танці з зірками".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях