Лайм

Леся Нікітюк знялася топлес, і це найкраще фото телеведучої

Знаменитість зважилася на сміливу фотозйомку

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася в Instagram пікантним фото, на якому позує топлес. Знаменитість стоїть у готельному номері, прикривши голі груди рукою.

У своєму пості зірка "Орла і Решки" зізналася, що у неї було багато зйомок, але жоден фотограф не міг показати її справжньою. "Завжди багато ретуші, якісь незрозумілі пози ... все ось ці "задники" різнокольорові .. коротше не можу я знайти людей які покажуть мене - мною! Ну або відкриють жіночність!", - поділилася Леся.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

А цей "випадковий" кадр, за словами телеведучої, - "відразу в яблучко". "А вам як? Відразу кажу .. циця на фото моя", - пожартувала Нікітюк.

Фанати телезірки тут же розсипалися в компліментах, відзначаючи її струнку фігуру, довгі ноги, а також те, як гаряче вона виглядає в кадрі.

"Як я тащусь від вашої талії, Леся", "Богиня", "Іди в моделі, заберуть з ногами", "Вогонь", "Мамо рідна", "Модель від Бога", "Гаряча штучка", "Ого, ефектно" , - захоплюються шанувальники під постом Лесі.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Леся Нікітюк втомилася від нескінченних розпитувань про свій зріст і вирішила на всю країну розсекретити свої параметри. Ведуча розповіла, який у неї зріст, об'єм грудей, розмір ноги і навіть - довжина мізинця.
  • Телеведуча вирішила стати співачкою і навіть записала свою першу сольну пісню. Композиція отримала назву "Ями" і стала саундтреком до нового тревел-шоу Лесі Нікітюк Le Маршрутка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях