Лайм

Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж - тепер співачка схожа на підлітка

Таких змін від співачки точно ніхто не чекав

Українська співачка Злата Огнєвіч продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість продемонструвала, що стала блондинкою, а зараз показала, що зробила стрижку каре.

Кадрами свого перетворення артистка поділилася в своєму Instagram. На відео Злата сидить за клавішними та виконує нову пісню, яку для неї написала Jerry Heil. Однак увагу фанів привернув зовсім трек, а новий образ співачки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@ zlata.ognevich)

Переглянувши ролик, шанувальники співачки почали обговорювати зовнішній вигляд Злати. Багато хто відзначив, що з новою зачіскою Огнєвіч стала виглядати ніби підліток. Більшість прийшли до висновку, що каре співачці пасує більше, ніж довге волосся.

"Нова зачіска - і Ви зовсім-зовсім підліток. Юна і свіжа", "Нова зачіска вам дуже пасує", "Дуже класно з такою стрижкою", "Уже з каре! Дуже красиво", Златік!!! Ти постриглася? Так несподівано! Тобі дуже личить", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Кардинально змінила імідж і солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська. Співачка обрізала довге волосся і зробила подовжене каре, яке не здає позицій вже який сезон.
  • Українська танцівниця Олена Шоптенко зважилася на зміни у зовнішності. Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях