RU  UA

Зірки

Акторка Ольга Куриленко відповіла на розпитування фанів про її захворювання коронавірусом

"Дівчина Бонда" з України написала новий пост

16 березня голлівудська акторка Ольга Куриленко з України повідомила, що заразилася коронавірусом. Наступного дня зірка "бондіани" написала новий пост, в якому відповіла на найпопулярніші питання про захворювання.

Зокрема Ольга розповіла: де вона підхопила COVID-19, чому знаходиться не в лікарні, де їй зробили тест на коронавірус та багато іншого. У пості Куриленко також подякувала фанам за підтримку в цей непростий час.

"Чому я не в лікарні? Тому, що лікарні переповнені і забирають тільки людей які борються з життям. Мені сказали що якщо стане гірше дзвонить знову в швидку", - зазначила акторка.

"Де я заразилася коронавірусом? Неможливо знати, так як це може бути де завгодно! Він на поверхнях. Я могла відкрити двері таксі і зловити його з дверної ручки. Тиждень моя температура була 38-38,5. Сьогодні вона зменшилася", - поділилася Ольга.

Куриленко також розповіла, що тест на COVID-19 вона пройшла в лікарні, куди її привезли з високою температурою. Процедура дуже проста - взяли мазок в горлі.

Фото: instagram.com/olgakurylenkoofficial

  • 12 березня Том Хенкс повідомив, що разом з дружиною Ритою Вілсон заразився коронавірусом в Австралії. На наступний день актор розповів, як вони справляються з інфекцією.
  • Пізніше ще два знаменитих актора повідомили про зараження коронавірусом - ними стали виконавець ролі Тормунда в серіалі "Гра престолів" Крістофер Хівью і зірка "Месників" Ідріс Ельба.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.