Лайм

У члена королівської родини діагностували коронавірус

Принц Альбер II став першим головою держави з цим діагнозом

62-річний принц Монако Альбер II заразився коронавірусом Covid-19, пише видання People. У палаці заявили, що стан здоров'я батька 5-річних близнюків не викликає занепокоєння.

За принцом Альбером уважно стежить його персональний лікар і фахівці з Лікарні принцеси Грейс. Він дотримується суворого карантину в особистих апартаментах і залишається на зв'язку зі своїм офісом.

Першою монаршої особою, у якої був підтверджений коронавірус, став Карл фон Габсбург, ерцгерцог Австрії. 59-річний онук останнього австрійського імператора Карла I поскаржився на симптоми інфекції понад тиждень тому.

"Це прикро, але я в порядку. Це не Чорна смерть, - сказав фон Габсбург. - Я думав, що це звичайний грип. Коли мені подзвонив друг, у якого на конгресі в Швейцарії діагностували коронавірус, я теж перевірився".

  • 93-річна королева Єлизавета перебуває в групі ризику тяжкого перебігу коронавирусної інфекції, і лікарі порадили їй перебратися з Лондона до Віндзорського замку.
  • Принц Гаррі і Меган поділилися обнадійливим посланням про коронавірус, але соцмережі їх не зрозуміли. Надихаючу промову пари багато хто сприйняв ворожо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях