Лайм

Хроніки карантину: дружина MONATIK'а показала, як співак проводить час з дітьми

Зірковий тато гуляє з Данею і Платоном на повітрі

Український хітмейкер MONATIK, як і багато знаменитостей, дотримується карантину, який ввели по всій країні через загрозу поширення коронавирусу. Артист проводить цей час вдома в оточенні дружини і дітей.

Ірина Демічева показала, як зірковий тато гуляє у дворі їхнього будинку з синами. Один з хлопчиків стрибає на батуті, а другий - грає біля іграшкового будиночка. "Хроніки карантину або нарешті повністю присвячені сім'ї й дітям ... і мільйонам ідей в голові", - написала дружина музиканта.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від IrinaMonatik (@irinamonatik)

Шанувальники пари прийшли в захват від милого ролика і засипали зіркову родину компліментами.

"Які ж милашки", "Ви чудова сім'я", "Мені здається це вони організували карантин, щоб потусити з татом вдома", "Які ви чудові", "Супер", - захоплюються коментатори під постом Ірини.

  • Джамала під час карантину записує кавери на хіти своїх знаменитих колег, а роликами ділиться зі своєю численною армією шанувальників. Найчуттєвішим вийшло виконання пісні Біллі Айлиш - No Time To Die ("Не час помирати").
  • Слухайте також на theLime нову пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавирусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях