RU  UA

Зірки

Його забрав коронавірус: зірка "Трансформерів" і серіалу "Доктор Хто" втратила батька

67-річний чоловік не пережив ускладнень коронавірусної інфекції

Англійська актриса Софія Майлс, відома за фільмами і серіалами "З пекла", "Інший світ", "Доктор Хто" і "Трансформери: Епоха винищення" повідомила, що її 67-річний батько помер через коронавірус. Сумною новиною зірка поділилася в Twitter.

"Спочивай з миром, Пітер Майлс. Мій дорогий тато помер всього кілька годин тому. Це коронавірус його забрав", - написала 40-річна Софія.

Фото: Sophia Myles в Twitter

За день до цього актриса опублікувала в соцмережах жалісливе фото, на якому в масці і рукавичках гладить батька по голові, поки той лежить на лікарняному ліжку. "Це сувора реальність коронавірусу", - підписала вона знімок.

Шанувальники акторки поставилися до її втрати зі співчуттям і розумінням. "Покажіть це всім знайомим, які не сприймають коронавірус серйозно. Ось, що поставлено на карту. Співчуття бідній жінці та її батькові", - пишуть вони. - "Коли люди говорять "о, але ж вони були старими / мали проблеми зі здоров'ям". Пам'ятайте, що Covid-19 все одно забрав у них час, який міг у них бути. Залишайтеся вдома, будьте в безпеці і захищайте інших".

Раніше Софія Майлс повідомила, що її батько страждав на хворобу Паркінсона і протягом деякого часу мали проблеми зі здоров'ям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.