RU  UA

Зірки

Джаред Лето несподівано зателефонував Лесі Нікітюк - ведуча розридалася і назвала музиканта "дурником"

Мрії збуваються!

Американський рок-музикант і актор Джаред Лето вийшов у прямий ефір в Instagram, щоб поспілкуватися з фанатами і розпитати, чим вони займаються під час карантину. Зовсім випадково співбесідницею співака стала українська телеведуча Леся Нікітюк.

Зірка "Орла і Решки" була шокована таким збігом обставин, оскільки давно є прихильницею рокера. Від надлишку емоцій Леся розплакалася і кілька разів назвала Джареда "дурником". Фрагмент відеозв'язку ведуча оприлюднила у своєму мікроблозі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

"Дурник! Ти мені подзвонив!" - вигукнула Нікітюк. Потім ведуча розповіла, що вона живе на два міста: Хмельницький і Київ.

"Зараз мої фоловери дивляться наш ефір і, напевно, плачуть від розчулення, бо знають, як сильно я тебе люблю", - зізналася Леся. В середині розмови ведуча зняла капюшон і розтріпала волосся: "Треба терміново розпустити волосся! Чому я не нафарбована?".

Після закінчення прямого ефіру Леся зі сльозами на очах поділилася емоціями від розмови з кумиром.

"Друзі, ви не уявляєте, що сталося - мені подзвонив Джаред Лето. Я була в прямому ефірі. Я вела себе як дура: орала, ревіла, забула англійську мову. Я трохи не збожеволіла. У мене мало серце не розірвалося. Я його кілька разів назвала дурником. Добре, що він не розуміє української. Боже, яка я тупа", - розповіла Нікітюк в своїх "сторіз".

Також Джаред Лето додзвонився ще двом зіркам "Орла і Решки" - українському ведучому Андрію Беднякову та блогеру з Росії Насті Івлєєвій.

  • Музикант і актор Джаред Лето на початку березня вирушив у пустелю, де провів 12 днів в повній ізоляції. Повернувшись додому, фронтмен 30 Seconds To Mars буквально ахнув від новин - навколо епідемія, карантин і шалений попит на туалетний папір.
  • Читайте також на theLime, як ведучі Нового каналу закликали українців не залишати оселі без крайньої необхідності. Тепер Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.