Лайм

Джамала зворушливо привітала сина з днем народження і показала милі фото іменинника

Сьогодні Емірці виповнюється 2 рочки

27 березня день народження відзначає син Джамали і Бекіра Сулейманова - Еміру-Рахману виповнюється 2 рочки. Батьки хлопчика публічно привітали маленького іменинника за допомогою Instagram.

"Не вистачить у світі слів, щоб описати всю любов! З Днем народження, Емір-Рахман!", - написала співачка, прикріпивши до посту кілька милих знімків. На фотографіях хлопчик позує як один, так і зі своїми мамою і татом (гортайте "карусель").

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Раніше неопубліковані фото з сином показав і Бекір. "2 дуже крутих роки! Якщо коротко: поки що процес контрольований, силу один до одного ще не застосовували, але вже пару раз були близькі. Кожен день особливий", - написав чоловік Джамали.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Seit-Bekir Suleimanov (@s_bekir)

Нагадаємо, Джамала і Бекір одружилися 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів і друзів. 27 березня 2018 року у пари народився їхній первісток. Батьки дали малюкові кримськотатарське ім'я - Емір-Рахман.

Нині подружжя чекають другого малюка. Про другу вагітність Джамала запідозрила на зйомках кліпу на пісню "Жалі", записану спільно з хіп-хоп-виконавцею alyona alyona. Співачка зауважила, що стала сильно втомлюватися, постійно крутилася голова і хотілося їсти.

  • Про другу вагітність Джамала оголосила в лютому цього року. Співачка опублікувала в Instagram миле сімейне фото, на якому зворушливо тримається руками за кругленький животик.
  • Також співачка розповіла, як чоловік відреагував на її вагітність. Виявилося, що Бекір не відразу зрадів новині про майбутню появу ще однієї дитини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.


Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях