Лайм

alyona alyona згадала своє дитинство в селі і показала, якою милою дитиною вона була

Виконавиця опублікувала дитячі знімки

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) вміє посміятися над собою і підняти настрій шанувальникам. Володарка пишних форм абсолютно не соромиться свого тіла і часто публікує знімки в купальниках. А днями реперша показала, що вона і в дитинстві була пишечкою.

Фотографіями з особистого архіву дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram. Крім того, виконавиця поділилася забавною історією, яка трапилася в її дитинстві.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Всі знають, що я родом з села. І як і всі односельці ми тримали господарство - кроликів, курей і свиней. І у нас був добротний хороший півень. Він топтав і наших курей, і сусідських. І ганяв всіх: як чужих птахів або тварин, так і людей, які приходили в гості. А особливо дітей ", - згадує артистка.

І одного разу до маленької Олени прийшла подруга Яна зі скакалкою. Дівчата хотіли пограти, але не встигли.

"Втративши пильність на деякий час, ми почули, як з городу несеться шум і ґвалт - півень почув плескіт резинки об бетон і вже нісся атакувати. Я швидко залетіла в сарай, а Яна вирішила лізти через забор. Там він її і настиг. Клюнув у ногу пару разів. І пішов спокійно з почуттям виповненого зобов’язання. Через пару днів ми відмічали мій день народження і вся вулиця сидячи за столом святкувала зверження тирана. Хоча шрами залишилися у кожного", - поділилася історією alyona alyona.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

  • Українська реп-виконавиця Альона Савраненко, яка іменує себе як alyona alyona, в шкільні роки дуже переживала через зайву вагу. Однак їй вдалося позбутися від комплексів і полюбити себе.
  • Раніше британське видання The Guardian включило alyona alyona (Олену Савраненко) в список 50 нових артистів, за якими стоїть постежити в 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Alyona Alyona

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях