RU  UA

Зірки

Тілль Ліндеманн відповів на чутки про захворювання коронавірусом у стилі Чака Норріса

Підозри на Covid-19 у фронтмена Rammstein не підтвердилися

Лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн вперше прокоментував чутки про госпіталізацію через коронавірус. Щоправда, своєю відповіддю музикант нагадав шанувальникам Чака Норріса.

Традиційний небагатослівний Ліндеманн опублікував "сторіз" в Інстаграм, де заявив, що вірусам не так і просто здолати його: "Вірусу, який міг би позмагатися зі мною, ще не створили!"

"Сторіз" музиканта розлетілося по соцмережах і особливо сподобалося користувачам Reddit. "Звір у всій красі", "Боженька", "А як на мене, то Чак Норріс", - сміються користувачі ресурсу.

Нагадаємо, про госпіталізацію Тілля Ліндеманна з коронавірусом 27 березня повідомив німецький таблоїд Bild. Вже наступного дня на офіційній сторінці гурту Rammstein з'явилося спростування - музикант дійсно потрапив до клініки з високою температурою, але тест на Covid-19 виявився негативним.

  • Актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон повернулися до Лос-Анджелеса (США) після того, як більше двох тижнів провели на карантині в Австралії через зараження коронавірусом.
  • Раніше про позитивний тесті на коронавірус повідомив фронтмен американських металістів Testament Чак Біллі. 57-річний музикант і його дружина наразі ізольовані вдома.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях