RU  UA

Зірки

The Hardkiss представили кліп на пісню "Гора" - в ньому багато вогню та емоцій

Колектив порадував музичною новинкою

У четвер, 2 квітня, український рок-гурт The Hardkiss презентував кліп на пісню "Гора" - трек з майбутнього альбому музикантів. Автором синглу виступили Юлія Саніна і Вал Бебко.

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі колективу. Режисером кліпу виступив Мітти Місюра, за задумом якого солістка The Hardkiss постає в ролику в образі Жанни д'Арк.

"Коли світ заполонив хаос і ненависть, коли люди стали загрозою для світу і один для одного, - Небо відмовилось чути людей. І тоді люди звернулися до Гори ... Аби вона, мудра та висока, передала послання. І Гора погодилася. А Небо почуло і в останній раз дало людству живої роси, загасило пожежі, наповнило ріки та змило ненависть. Востаннє", - прокоментувала Юлія Саніна.

Фанати колективу, які з нетерпінням чекали виходу кліпу, прийшли в захват: "Вже дивлюсь третій раз. Восторг", "Це настільки круто і абсолютно по новому. Ви молодці", "Посил просто вищий, дуже актуально", "З перших же хвилин перегляду кліпу, побігли мурашки".

  • Раніше рок-гурт The Hardkiss презентував україномовну пісню "Косатка". Разом з треком вийшов і відеокліп. Режисером ролика виступив креативний продюсер і гітарист гурту Вал Бебко, за задумом якого весь кліп знятий в синіх тонах.
  • Дивіться також на theLime кліп хіп-хоп виконавця Поліграф ШарікOFF на новий трек "Коронавірус", в якому він оспівав спалах COVID-19.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.